VNU

Blogs

Lees hier leuke verhalen met betrekking tot de Support Innovatieprijs.

 • Nieuwe HAK-deksel: slimme innovatie won in 2006 al prijzen

  11 april, 2012

  Het openen van een glazen pot makkelijker maken. Kan dat?  Op de 50+ beurs 1999 hield het Forum Gebruiksvriendelijke Verpakkingen een onderzoek naar problemen met verpakkingen.

  Lees meer >>

 • Jurybijeenkomst

  10 april, 2012

  Op donderdag 22 maart is de jurybijeenkomst gehouden voor de Innovatieprijs van Support 2012. Ideeën, concepten en producten die het dagelijks leven met een functiebeperking gemakkelijker en toegankelijker maken kunnen meedingen naar de Support Innovatieprijs 2012.

  Lees meer >>

 • Fire-Squid

  15 maart, 2012

  ’Je moet hem als een pistool gebruiken’
  ‘Als een wat???’, zult u misschien denken. Nee, we hebben het niet over een moordwapen, maar juist over iets dat levens redt, namelijk het handige blusmiddel, Fire-Squid, die de Firevaned Design Award 2010 won van de Support Innovatieprijs 2010. De heer Van der Ende is de bedenker van dit ergonomische veiligheidsproduct.

  Lees meer >>

 • 22 februari, 2012

  ‘Ontwerp een duurzame (voedingsmiddelen)verpakking dat door iedereen, dus ook door mensen met beperkingen, makkelijk en veilig te openen, te lezen en te begrijpen is. ‘ Dit was de opdracht voor de studentencategorie van de Support Innovatieprijs 2010. Luuc Muis, student IPO-Hogeschool Windesheim, won deze prijs met zijn ‘Gebruiksvriendelijke Suikerzakje’.

  Lees meer >>

RSS