VNU

Nieuwsberichten

Lees hier het laatste nieuws over de Support Innovatieprijs 2012.

 • Interview winnaar Ideeprijs Support Innovatieprijs

  10 mei, 2012

  De winnaar van de Ideeprijs is vanochtend op Q-music geweest. Luister hier naar het interview.

  Lees meer >>

 • Winnaars Support Innovatieprijs 2012 bekendgemaakt

  10 mei, 2012

  De drie winnaars van de Support Innovatieprijs 2012 zijn bekend gemaakt op Support 2012. De Ideeprijs ging naar de Autostop voor rollators. De Re-control app voor de iPad won de Productprijs. De prijs voor de beste starter ging naar de Carebro breinaansturing.

  Lees meer >>

 • Kom naar de prijsuitreiking

  7 mei, 2012
  Op woensdag 9 mei om 14.15 uur worden de winnaars in de verschillende categorieën van de Support Innovatieprijs tijdens de Support Beurs bekend gemaakt. De prijsuitreiking van de Support Innovatieprijs wordt verzorgd door cabaretière Funda Müjde en vindt plaats in de Workshopruimte in Hal 8. Iedereen is van harte welkom om bij deze feestelijke uitreiking aanwezig te zijn.

  Lees meer >>

 • Publieksstemming gesloten

  7 mei, 2012
  U kunt niet meer stemmen op de Support Innovatieprijs. De stemmen zijn inmiddels geteld. Op woensdag 9 mei om 14.15 uur worden de winnaars tijdens de Support Beurs bekend gemaakt in de verschillende categorieën door cabaretière Funda Müdje. De prijsuitreiking vindt plaats in de Workshopruimte in Hal 8.

  Lees meer >>

 • Publieksstemming geopend

  2 april, 2012

  Vanaf vandaag, 2 april, mag iedereen stemmen op zijn of haar favoriete product of idee. In maart heeft de vakkundige jury uit alle inzendingen vijf genomineerd in elke categorie. Nu is het aan u de keuze wie er winnen.

  Lees meer >>

RSS