VNU

Firevaned Productprijs

 • Blocker remsysteem

  27 maart, 2012

  Een rem op een rolstoel die automatisch blokkeert wanneer de inzittende opstaat; dat is het Blocker Remsysteem. Speciaal ontwikkeld om meer vrijheid te bieden aan mensen die zelfstandig op kunnen staan uit hun rolstoel, maar daarbij nog wel eens vergeten deze op de rem te zetten.

  Lees meer >>

 • Dynamische armondersteuning Darwing

  27 maart, 2012

  Darwing is een nieuwe dynamische armondersteuning, die de voordelen van eerdere typen armondersteuning combineert en waarbij zwaartekrachtcompensatie zelfstandig kan worden aangepast, zodat eventuele sterkere ondersteuning ook mogelijk is, bijvoorbeeld bij het optillen van een zware beker.

  Lees meer >>

 • Optelec Clearreader

  27 maart, 2012

  Intuïtief te gebruiken voorleesapparaat met veelzijdige functies: klein, licht, mooi en eenvoudig in de bediening. De ClearReader+ maakt  een foto van de tekst, scant deze en en leest de tekst  binnen enkele seconden voor, met een mooie heldere stem.

  Lees meer >>

 • Re-control iPad

  27 maart, 2012

  De app Re-Control bedient deuren, ramen, gordijnen, verlichting, liften, verstelbare bedden, telefoon en televisie via de ipad. In feite is het mogelijk om via de tablet alle apparaten te bedienen die stroom hebben en aan te sturen zijn met de app Re-Control via infrarood, hoogfrequente signalen, bluetooth of via je een draadloos netwerk.

  Lees meer >>

 • Rollz Motion

  27 maart, 2012

  Vaak bezitten mensen die minder mobiel zijn geworden een rollator én een rolstoel, maar met het innovatieve ontwerp van de Rollz Motion hoeft iemand maar een aanschaf te doen. Dit nieuwe concept, een rollator die eenvoudig transformeert in een rolstoel (en weer terug) zorgt ervoor dat je bewegingsvrijheid zo groot mogelijk blijft.

  Lees meer >>

RSS