VNU

Autostop voor rollators

Carebro breinaansturing

Recontrol Ipad

Winnaars Support Innovatieprijs bekend


De winnaars van Support Innovatieprijs zijn bekend. Nadat een vakjury per categorie vijf inzendingen nomineerde, kon het publiek via internet  stemmen. In totaal is er bijna 2500 keer gestemd. De uitslag van deze stemming werd op 9 mei door cabaretière Funda Müjde bekend gemaakt tijdens de Support Beurs. Er zijn drie winnaars in drie categorieën.

  • Winnaar Revalidatiefonds Ideeprijs: Autostop voor rollators ingezonden door Pieter van Vliet

De idee prijs is voor goede ideeën voor een nog te maken hulpmiddel. De winnaar ontvangt professionele begeleiding ter realisatie van het idee.

  • Winnaar Fonds Nuts Ohra Startersprijs: Carebro breinaansturing ingezonden door De Noorderbrug & Negotica Development Projects

De starterprijs is voor het meest veelbelovende product of concept van een startende ondernemer. De winnaar ontvangt € 10.000,-- als stimulans en voor doorontwikkeling van het product of het bedrijf.

  • Winnaar Firevaned Productprijs: Recontrol Ipad ingezonden door  Revacom BV en De Hoogstraat     

De productprijs is voor het meest innovatieve product dat de afgelopen twee jaar op de markt is gebracht. De winnaar ontvangt een award en krijgt uiteraard publiciteit en erkenning.

Alle initiatiefnemers van de Support Innovatieprijs feliciteren de winnaars en wensen hen veel succes met de verdere ontwikkelingen van hun inzendingen.

Tiende editie


Het was alweer de tiende keer van de Support Innovatieprijs. De Support Innovatieprijs stimuleert innovatie en tracht ervoor te zorgen dat de hulpmiddelen, voor mensen met een lichamelijke handicap of een chronische aandoening, nog beter worden. De afgelopen edities hebben mooie, innovatieve en nuttige hulpmiddelen opgeleverd.

De Support Innovatieprijs 2012 is een initiatief van Vilans, Firevaned en VNU Exhibition Europe en wordt mede mogelijk gemaakt door het Revalidatiefonds en Fonds NutsOhra. Met de prijs  vestigen de partners de aandacht  op de noodzaak van innovatie van hulpmiddelen en  het belang van zelfredzaamheid en autonomie van mensen met een beperking.